Verven

Haar verven

Voor het verven van uw haar bent u bij Deluxe Hair & Beauty aan het juiste adres. Niet alleen hoeft u thuis niet te rommelen met potjes en flesjes verf, kliederend voor een spiegel. U kunt ook nog een maximaal professioneel kleuradvies verwachten. Bij ons bent u ervan verzekerd dat uw haar goed geverfd wordt, wij verven uitsluitend met de beste verf en kunnen wij uw haar verven in elke gewenste kleur! Ook kunnen wij uw haar verven in verschillende tinten, of met meerdere kleuren haarverf. De mogelijkheden zijn eindeloos!Haar verven

Verven

Wimper extensions

Voor de mooiste uitstraling!

Bij wimperextensions wordt elk afzonderlijk wimperhaartje met een aparte extension verlengd.
De extensions zijn zo vervaardigd dat ze de uitstraling krijgen van een natuurlijke wimperhaar.
De extensionwimpers worden per stuk aan uw eigen wimpers bevestigd.
 

Duur

De extensions blijven gemiddeld 2 maanden zitten.
Om volle wimpers te behouden raden wij u aan om na een periode van 3 tot 4 weken een “refill” behandeling uit te laten voeren.

Wimper extensions

Wimper extensions

Oosters epileren

Epileren met pincet of epileren met draad?

Het voelt net als het epileren en harsen van de bovenlip, maar met een beter resultaat. Het is aan het begin een beetje wennen, maar het uittrekken van de haartjes wordt na de eerste behandeling steeds pijnlozer. Epileren met draad gaat echter wel sneller dan epileren met een pincet.
Oosters epilieren is vooral geschikt om gezichtshaar op de bovenlip en wenkbrauw te verwijderen.

Oosters epileren

Oosters epileren

SHR laser ontharing

100% pijnloze ontharing

Laserontharing is een snelle, veilige en effectieve methode om definitief van overmatige haargroei op gezicht, benen, oksels en andere delen van het lichaam af te komen. Bij overmatige haargroei moet worden gedacht aan hypertrichose of hirsutisme. Hypertrichose is overmatige haargroei op willekeurige plekken of op plekken waar ‘normale beharing’ zou moeten zitten, zoals op de benen of armen. Het komt voor bij mannen en vrouwen. Van hirsutisme spreekt men wanneer vrouwen last hebben van een mannelijk beharingspatroon. Denk aan snor- of baardharen, borsthaar of haren op de onderbuik.

SHR laser ontharing

SHR laser ontharing

Harsen

Vloeibaar harsen

Vloeibaar hars wordt verwarmd en vervolgens met een roller of spatel zo dun mogelijk op de huid aangebracht in de richting van de haargroei. Vloeibare hars blijft dun van samenstelling en wordt met behulp van ontharingsstrippen verwijderd. Er zijn 2 soorten vloeibare hars: in olie oplosbare hars en in water oplosbare hars. Deze laatste soort is eigenlijk geen echte hars, maar wordt gemaakt van suiker. Vloeibare hars is verkrijgbaar in potjes, blikken en cassettes. Het ontharen met vloeibare hars wordt vooral gebruikt voor het snel ontharen van grote oppervlaktes als benen, rug, borst e.d. Er is ook vloeibare hars – zogenaamde koude hars – die al op kamertemperatuur vloeibaar is. Deze hars hoeft niet tot nauwelijks te worden verwarmd en wordt ook met ontharingsstrips verwijderd.

Harsen

Harsen

Shellac

Shellac™ is de nieuwste innovatie van cnd.

Het is een professioneel product met prachtige glans !!!
Shellac™ is een hybride nagellak, welke je draagt als gel. De perfecte combinatie van de Brisa UV-gel en de Colour & Effects nagellak van CND. Shellac™ biedt je de keuze uit fenomenale kleuren, welke gegarandeerd 2 weken lang schitterend resultaat op de nagels geven.
Shellac™ is voor iedereen die geen acryl- of gel nagels wil, maar wel de kwaliteit van mooi verzorgde kunstnagels.
Shellac™ breng je aan als een lak. De lak is te verwijderen in 10 minuten! Shellac™ wordt UV uitgehard, dus geen droogtijd. Het is dun en flexibel als lak, het ziet er niet alleen natuurlijk uit, het biedt ook een sterke, natuurlijke bescherming voor je nagels.

Shellac , shel lac,  CND , CNDC , The orginal power polish gel lak gellak nails nagellak , nagel lak

Shellac

Marc Inbane

Tanning Spray

De Marc Inbane Natural Tanning Spray zit vol met plantaardige en voedende ingrediënten, zoals Aloë Vera, Ginkgo en Vitamine E. De Marc Inbane Natural Tanning Spray is geschikt voor veelvuldig gebruik, droogt snel, geeft geen vlekken of strepen en is geheel veilig te gebruiken. Deze zelfbruiner wordt daarom ook graag gebruikt door kappers, huidspecialisten en visagisten. De spray is gemakkelijk aan te brengen, geschikt voor alle huidtypen en kan over het hele lichaam gebruikt worden. Één flacon is tot wel 60 keer te gebruiken voor het gezicht en de hals.

    • Gemakkelijk aan te brengen
    • Kleur die tot wel vijf dagen houdt
    • Geheel veilig te gebruiken
    • Geeft een egaal resultaat zonder vlekken
Marc Inbane tanning spray tanningspray

Marc Inbane

Paraffinebad

Paraffine behandeling

Zijn uw handen ook zo droog, ruw, schraal of zelfs pijnlijk? Dat kan komen door externe invloeden zoals bijvoorbeeld weersinvloeden, (UV straling van de zon, zure regen) maar ook schoonmaakmiddelen drogen uw handen enorm uit. Droge, schrale en pijnlijke handen zijn het gevolg. Maar ook interne invloeden zorgen ervoor dat handen pijnlijk aanvoelen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld eczeem of reuma.

Uw handen worden in de warme, heerlijk geurende vloeibare paraffine ( 2 a 3x). Vervolgens worden uw handen afgesloten met plastic wegwerphandschoenen en verpakt in speciale isolerende warmte handschoenen. De behandeling verzacht de opperhuid en maakt de onderhuid elastischer. De warme paraffinelaag stimuleert de bloedsomloop, kalmeert en ontspant. Een weldaad voor de handen! Na ongeveer 10 A 15 minuten word de, inmiddels gestolde paraffine, van uw handen afgehaald.

Deze behandeling geeft een Facelift aan handen, maakt ze soepel en zacht, vrij van droge rimpels en voorkomt droge pijnlijke winterhanden. Het resultaat is direct zichtbaar en voelbaar met een langdurige werking. Tevens worden uw handen beschermd tegen invloeden van buitenaf. 

Paraffine bad Paraffinebad

Paraffine bad

Organische Hair Building Fibers
Soft-Power Formule

De meeste keratine haarvezels zijn te zwak. Hierdoor zullen de keratine haarvezels bij hitte, zweet en haarspray binnen 1-2 uur oprollen en de gecamoufleerde kale plekken zijn weer zichtbaar.
Organische Hair building Fibers heeft als eerste ter wereld de nieuwe Soft-Power formule uitgevonden welke 3x sterkere formule bevat.
Doormiddel van Soft-Power formule zullen de haarvezels niet oprollen en uitvallen .
Vanaf nu kunt u gerust sporten, witte kleding aantrekken en dansen.
Behandeling met Organische Hair Building Fibers

Een behandeling met ORGANISCHE Hair Building Fibers is een eenvoudige oplossing voor mannen en vrouwen met overmatig haaruitval. Met ORGANISCHE haarvezels lijkt dun haar dikker en worden kale plekken gecamoufleerd doormiddel van vernieuwde SOFT-Power formule welke 3x beter werkt. U strooit de haarvezels eenvoudig op de gewenste delen van uw hoofdhuid en binnen 30 seconden heeft u een vollere bos haar.
U strooit de haarvezels op de gewenste plekken op uw hoofdhuid. Vervolgens doet de statische lading zijn werk om de dunnere haren dikker te laten lijken. De volgende stap is het haar in model brengen zodat de kale of dun bezaaide plekken bedekt worden. Om uw kapsel bestand te maken tegen weer en wind brengt u een willekeurige haar spray aan op de plekken waar u de haarvezels heeft aangebracht. Met de haar spray fixeert u het haar zodat het effect van de behandeling een hele dag zichtbaar blijft. De binding tussen de dunne haren en de haarvezels worden nu versterkt waardoor u de hele dag geniet van een volle bos haar.
U spoelt de ORGANISCHE haarvezels uit het haar tijdens het wassen van het haar. U kunt de behandeling met haarvezels dagelijks herhalen zodat u altijd en overal een zelfverzekerde indruk maakt met een dikke bos haar zonder kale plekken.  

Organische Hair Building Fiber haar hair poeder

Organische Hair Building Fiber